Drag Race Holland, Niek

Eerder dit jaar waren we er massaal getuigen van hoe Gaby Blaaser uiteindelijk het hart brak van kandidaat Niek in De Bachelorette. Gelukkig gunt Videoland hem een nieuwe kans, al is het dan in een iets andere setting.

Article continues after the ad

De realityster mag namelijk op date met de overgebleven kandidaten van Drag Race Holland! "Dacht ik alles in m'n leven wel gezien te hebben... totdat ik mijn 5 nieuwe vriendinnen en Fred leerde kennen", schrijft hij bij wat bijzondere kiekjes op Instagram

Bijzondere blind dates

Hij mag de overgebleven dames bananen voeren, gooit zijn heupen los en krijgt zelfs een echte lapdance. Toch is er slechts één kandidaat die hem het meest overtuigt. "Ik wil morgen als ik wakker wordt het gevoel hebben dat ik jou zeker niet vergeten ben. Ik denk dat er één van jullie vijf is die ik morgen zeker niet vergeet en dat is... Ma'MaQueen", onthult hij in de aflevering. Bekijk hieronder wat unieke beelden.

 

Keuze maken

Zijn Bachelorette-collega's gieren het uit in de reacties onder zijn foto. "Ik vind het helemaal mooi", reageert een enthousiaste Boy. Andreas zet hem voor het blok: "Oke, je moet kiezen: deze vijf of Gaby?" Nou, dat antwoord houden we nog tegoed, want met alleen een denk-emoji ontwijkt hij die vraag met gemak. Dat is toch even jammer! 

De nieuwe aflevering van Drag Race Holland staat vanaf nu op Videoland. Voor de makers is het te hopen dat ze nu wat minder kritiek krijgen.