Bachelorette, Jordy en Jethro
Source
Jean-Pierre Fourie

Het waren twee bewogen afleveringen van De Bachelorette. Na een goed misverstand over kussen/zoenen waar vooral kandidaten Jordy en Jethro bij betrokken waren, sloegen niet alleen de gevoelens van Gaby om, maar ook de sfeer in de groep. Zo erg zelfs dat de mannen elkaar een tijdje niet gesproken hebben.

Article continues after the ad

Jordy en Jethro blikken nu bij RTL Boulevard terug op de vrij bizarre situatie.

Miscommunicatie

"Het kwam erop neer dat het een miscommunicatie was en dat hij beter had kunnen nadenken over de woordkeuze die hij had kunnen gebruiken", zo legt Jordy uit. "Daar heeft hij niet alleen zijn eigen ruiten mee ingegooid, maar ook die van mij." Jethro erkent dat hij het mogelijk gewoon verkeerd heeft begrepen. "Er zijn zoveel definities van zoenen en kussen, dus ik denk dat het totaal een miscommunicatie is geweest."

Familiebezoekje

Jordy vindt het echter lastig om te zeggen of hij het Jethro nog altijd kwalijk neemt. "Natuurlijk neem ik het Jethro wel kwalijk tot op zekere hoogte. We hadden daarom - als ik heel eerlijk ben - ook een tijdje geen contact. Ik had mezelf een beetje teruggetrokken en was op een manier gekwetst van: wat flik je me nou?" Gelukkig hebben de twee publiekslievelingen inmiddels de strijdbijl begraven en gaan ze zelfs weer prima door één deur. "Jordy is gisteren bij mij en mijn ouders thuis geweest en we hebben samen aflevering tien gekeken. Daarna hebben we een goedmaakvideo gemaakt." Eind goed, al goed? Bekijk hieronder het hele interview met beide mannen terug.

Mogelijke plottwist

Het is nog maar de vraag hoe De Bachelorette gaat aflopen. Gaby heeft nog twee mannen - Joey en Niek - in het spel, maar het zou zomaar kunnen dat de derde er mee vandoor gaat. Jordy blijft namelijk (buiten de enorme hint die we eerder al deelden) behoorlijk geheimzinnig. Hij mag - naar eigen zeggen - niet vertellen of hij Gaby nog gesproken heeft na de opnames, wat zijn relatiestatus is en dan hebben we ook nog eens de tekst 'I'll be back' onder zijn foto. Binnenkort zullen we het vast wel weten! Eén ding is zeker: Boy en Kasper zullen zeker niet met Gaby eindigen. 

De elfde (en laatste reguliere) uitzending van De Bachelorette komt komende woensdag op Videoland.