De Bachelorette

De Bachelorette Gaby Blaaser wordt steeds zekerder van haar zaak in de zoektocht naar de ware liefde. Na een hoop romantische dates en zenuwslopende rozenceremonies weet de actrice wat ze wil. Tijdens de rozenceremonie worden twee van de tien overgebleven mannen naar huis gestuurd. Next!

'Als een broertje'

In de aflevering van gisteren wist Gaby meteen wie ze weg wilde sturen. Ze hoefde voor de ceremonie daarom ook niet nog een rondje te maken, zoals ze hiervoor elke keer deed. Chester en Andreas zien hun liefdesavontuur tot een eind komen en moeten Zuid Afrika verlaten. "Chester voelt een beetje als m'n kleine broertje, en op je kleine broertje kun je nooit verliefd worden", legt de Bachelorette uit.

Van Andreas hadden we niet verwacht dat 'ie naar huis zou gaan. En dat terwijl 'kijkersfavoriet' Jordy (niet deze, die andere) juist als één van de eerste een ticket naar de volgende aflevering kreeg. 

Article continues after the ad

 

Een natte date

In de preview die Videoland dinsdag online zette, zagen we al hoe Kasper tijdens zijn date een pijnlijk blauwtje liep. De regen verpest zijn romantische buitenetentje met Gaby, dus moeten ze schuilen in een klein tentje. Als hij naar voren leunt om haar te kussen, draait Gaby hem de wang toe en weigert ze hem een lekkere smakkerd te geven. Ouch! Toch verdient Kasper een roos die avond. Volgende keer beter zullen we maar zeggen... Met nog maar acht mannen in de race wordt de strijd steeds competitiever! 

De Bachelorette is elke woensdag te zien op Videoland.

Er komt zelfs een Belgische variant van het programma!