Prince Charming Marvin

Een tijdje terug scoorde Videoland flink met De Bachelorette, de bekende datingshow die nieuw leven werd ingeblazen met Gaby Blaaser die op zoek ging naar haar droomman. Nu komt RTL met een gay-spin-off: Prince Charming!

Article continues after the ad

De 29-jarige Limburger Marvin reisde eerder dit jaar af naar Sicilië en nee, dat deed 'ie uiteraard niet alleen. Maar liefst 10 mannen strijden om het hart van deze letterlijke prins op het witte paard.


Prince Charming

De tien vrijgezellen wonen met elkaar samen in een luxe palazzo, "waar ze er alles aan doen om Prince Charming beter te leren kennen", maakt RTL bekend. Het lijkt erop dat we ook kunnen rekenen op een plottwist die bij De Bachelorette simpelweg niet kon. "Valt hun oog alleen op Prince Charming of bloeit er ook liefde op binnen de groep?" Elke aflevering gaat Marvin op groeps-en solodates met de man(nen) en aan het eind van elke aflevering stuurt hij minimaal één man met wie hij het minste een klik heeft naar huis tijdens de 'stropdassenceremonie'.

Wie is Marvin?

Marvin? 'Heb ik onder een steen gelegen?', horen we je denken. Nee hoor, dit is een onbekende Nederlander. Volgens RTL gaat het hier om een 'zorgzame, goed verzorgde' kerel. "Zijn vrije tijd brengt hij het liefst door met zijn vrienden, ook is hij regelmatig te vinden in de sportschool. Zijn grote passie is paardrijden. Hierin ervaart hij de ultieme vrijheid, kan hij echt zichzelf zijn en krijgt hij rust naast zijn werk bij een internationale farmaceutische groothandel."

De Bachelorette-succes

Gaby Blaasers liefdeszoektocht in De Bachelorette was een grote hit op Videoland. Er staan al nieuwe BN'ers klaar die maar wat graag in haar voetsporen zouden treden en de deelnemers van vorig seizoen zijn echte BN'ers geworden. Uiteraard mikt Videoland ook hier weer op een hit. Prince Charming komt niet helemaal uit de lucht vallen. Deze show kent al Duitse en Amerikaanse seizoenen.

Prince Charming is vanaf woensdag 16 december exclusief te zien bij Videoland. Marvins dates worden binnenkort bekendgemaakt.