Gaby Blaaser, De Bachelorette

Oef! De Bachelorette werkt bloeddruk verhogend met afleveringen zoals die van gisteren. Maar liefst 2 mannen werden naar huis gestuurd, wat voor grote verontwaardiging bij kijkers zorgde. "Gaby wat doe je nou?!" Wij hadden precies deze reactie:

 

Gaby breekt harten

Na veel romantische dates en het nodige drama zijn er nog maar 4 mannen over. Allemaal willen ze niets liever dan met Gaby aan hun arm in het vliegtuig naar Nederland stappen. Tijdens de meest intense rozenceremonie tot nu namen we afscheid van nog 2 mannen. En niemand zag deze keus aankomen! Gaby stuurt Jordy en Jethro naar huis. Die laatste had deze exit totaal niet verwacht en neemt emotioneel afscheid van Gaby en de mannen. 

Boze kijkers

Twitter. Barst. Los! Kijkers keren vol ongeloof naar Twitter en zijn niet te spreken over aflevering 10. Sommige fans denken zelfs dat Gaby het programma niet helemaal goed heeft begrepen. En de rest is gewoon een beetje de kluts kwijt. Hieronder vind je een greep uit de geschokte reacties:

Toch Jordy?

Volgende week gaat Gaby Blaaser dus op een 24 uur-lange date met Niek en Joey. En moet ze een keuze maken tussen deze twee mannen. Wie wordt de nieuwe liefde van De Bachelorette?

Of zit er toch nog een addertje onder het gras? Veel kijkers denken dat Jordy nog terugkomt vanwege een mysterieuze Instagramfoto van de hunk (met de bekende familie). Hij schreef daar "i'll be back" bij. En eerder kwam er al 'bewijs' dat hij de winnaar van het programma zou zijn! Is de Terminator na-aper dan toch de man die Gaby's hart verovert?

De nieuwe aflevering van De Bachelorette is volgende week woensdag op Videoland te zien.

Article continues after the ad