Jordy in De Bachelorette

Inmiddels lijkt het erop dat Gaby Blaaser bij zowat alle kandidaten uit datingshow De Bachelorette flink door de mand is gevallen. Jordy, die na een bizarre plottwist toch nog een tweede kans leek te krijgen, is helemaal klaar met de actrice, zeker nadat er een date-foto uitlekte.

Article continues after the ad

Diverse bronnen spotten Gaby laatst tijdens een intieme diner-date met Bas Schothorst. Haar management ontkende dat er sprake is van een relatie. Maar toen Jordy - toen nog vol goede hoop - de beelden zag, hield hij het niet meer.

Bedrogen

Jordy voelt zich een beetje genaaid door Gaby, zo lijkt het. Hij gaat helemaal los in een gesprek met vlogger FawryNotSawry. "Ik had net zelf een heel positief interview gegeven, vol lof over haar (hij bedoelt deze, red.). En opeens zag ik die foto. Toen dacht ik: ‘wat is dit nou, man?’" Een en al verbazing dus. Maar Jordy heeft nog meer te zeggen over Gaby!

Gaby Blaaser en Jordy

Grote Gaby-show

Jordy geeft aan dat hij altijd "heel respectvol" is geweest en dat hij vaak op zijn tong beet. "Puur uit respect voor andere mensen." Maar de manier waarop het afgehandeld is met Joey vond hij al niet goed, "en nu viel ze gewoon zwaar door de mand. Ze zegt A, maar doet B, en uiteindelijk doe je zelfs ook nog C. Ik ga daar niet in mee, in deze grote Gaby-show".

Helemaal klaar mee

Jordy stak eerder deze week nog letterlijk zijn middelvingers op richting Gaby, dus de gemoederen zijn nog niet bekoeld. Hij denkt trouwens niet dat Gaby's diner-date 'per ongeluk' is ontdekt. "Het is ook niet zo dat ze niet gezien wilde worden, of zo. Ze zitten dan ergens middenin het centrum waar allerlei mensen je kunnen zien. Volgens mij heeft ze het zo gespeeld dat ze uiteindelijk niks meer met ons te maken wil hebben. Geen Joey, mijzelf niet. We zouden gaan babbelen, wat eten. Maar als je dan zó in het nieuws komt, zo ‘per ongeluk’ die foto naar buiten komt. Je moet even je hersenen gebruiken dan." En zo gaat Jordy nog wel even door! Bekijk het hele interview hieronder. Hoe het nu met De Bachelorette herself is? Euhm... die heeft sinds vorige week niets meer op haar Insta gezet...

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Fawry (@fawrynotsawry) op

 

Contact

Die geplande date tussen Jordy en Gaby gaat er, surprise surprise, niet komen. Hij heeft ook geen behoefte om haar te vragen naar de foto met Bas. "Ik ben niet eens haar vriend of zo, dus waarom zou ik haar er over moeten appen?"