Gaby Blaaser en Jordy

Jordy Jahmal lijkt hélemaal klaar te zijn met Gaby Blaaser. De kandidaat uit De Bachelorette, die na een grote plottwist aan het einde van de Videoland-serie alsnog een date met Gaby kon scoren, steekt zijn middelvingers op naar de actrice. Toch geen eind goed, al goed dus?

Article continues after the ad

In Jordy's snoeiharde nieuwe insta-post (op zin privé-account) zien we eerst een foto waarop hij beide middelvingers de lucht in steekt. Wie de volgende foto bekijkt, ziet beelden van Gaby terwijl ze op een terras zit met haar vermeende nieuwe lover Bas Schothorst. Nou... dat zegt toch genoeg?

Jordy en Gaby

Toen Gaby in de reünie-aflevering van De Bachelorette onthulde dat het niets is geworden tussen haar en Joey - de winnende finalist - nodigde ze Jordy, die ze net voor de finale wegstuurde, uit voor een vervolgdate. Ze had namelijk toch nog gevoelens voor 'm. Jordy stond daar zeker voor open, maar... daar denkt hij zo te zien nu héél anders over! We denken dat Gaby die geplande date wel op haar buik kan schrijven.

De Bachelorette, Gaby Blaaser, Jordy Jamhal

'Held'

Joey kan Jordy's sneer wel waarderen. "Hahahhaha held🔥💪❤️", schrijft hij in reactie op de middelvingers. Ook kandidaat Niek, waarvan we weten dat hij Gaby ook niet meer trekt, laat van zich horen. "Zero to 💯 real quick." Ook stromen er andere reacties binnen. Niet iedereen vindt het netjes om dit zo via sociale media te uiten. "Dit via social media uitvechten is ook niet echt classy toch...", zo klinkt het. Daarnaast neemt iemand het ook voor Gaby op: "moet dit gelijk een date voorstellen dan? Kan toch ook EEN vriend zijn?" Gaby heeft voor zover we weten nog niet gereageerd op Jordy's middelvingers, maar dit wordt ongetwijfeld vervolgd!