Jordy in De Bachelorette

Het gaat niet zo goed met Bachelorette-deelnemer Jordy. Hij testte afgelopen week positief op corona en voelt zich nogal beroerd.

Article continues after the ad

Dat laat hij weten op Instagram. Sinds vrijdag voelt Jordy zich "behoorlijk ziek" en heeft hij "op en af" last van "heftige koorts". Hij liet zich voor de zekerheid en voor zijn omgeving toch maar testen.

Verschrikkelijke pijn

Jordy is volledig uit balans en voelt zich niet ok, zo schrijft hij. "Aangezien alles in het teken staat van corona, maar er ook nog wel andere ziektes zijn, ervaar ik dit als een heftige griep. Ik heb verschrikkelijk pijn, uitgezaaid over mijn rug, en ben volledig mijn smaak- en reukvermogen verloren. Verder aanhoudende hoofdpijn die niet weggaat."


Insta-break

De Bachelorette-blikvanger houdt zich verder - en dat is natuurlijk logisch - even rustig op sociale media. "Jullie horen snel van me als ik weer de oude ben." Beterschap, Jordy! 

Bachelorette

De Amsterdammer deed een tijdje geleden mee aan Videolands dating-hit De Bachelorette, maar hij wist uiteindelijk niet het hart van Gaby Blaaser te stelen, mede vanwege een gek misverstand. Later vroeg Gaby hem nog een soort van uit, maar daar was toen ook weer niets uitgekomen. Jordy himself heeft het hele avontuur inmiddels achter zich gelaten en is - sorry ladies - misschien alweer gelukkig in de liefde!