Jordy Jahmal en Gaby Blaaser in De Bachelorette

In De Bachelorette zoekt Gaby Blaaser naar de liefde van haar leven. Jordy hoopt deze liefde te ze zijn! In een podcast van schrijfster en presentatrice Kiki Düren vertelt hij over zijn ervaringen tijdens de opnames, maar ook een heftig persoonlijk verhaal over zijn jeugd. 

Geen liefde

We hadden het eerder al over de bekende familie van de Bachelorette-hunk. Een moeder uit Utopia en nog een BN'er tante. Ook zijn vader zagen we eerder voorbijkomen op tv. Maar Jordy vertelt dat hij eigenlijk weinig liefde heeft gehad van zijn ouders en nu ook geen contact meer heeft met zijn vader. "Wat ik wel tekort kwam was echte liefde van mijn ouders", vertelt hij aan Kiki. "Mijn vader heb ik al een tijdje geen contact meer mee."

 

Dat laatste vindt de realityster (zo mogen we hem nu wel noemen) wel pijnlijk. "Het lag nooit echt goed met ons. Dat vind ik heel erg jammer. Ik heb erg mijn best gedaan ervoor. Maar op een gegeven moment heb ik gewoon gezegd: 'ik trek de stekker eruit'."  Dus besloot Jordy een einde te maken aan zijn relatie met zijn vader. "Ik ben daar heel makkelijk in. Om gelijk mensen uit mijn leven te verwijderen die mij niet verder brengen of niets te bieden hebben."

Article continues after the ad

De Bachelorette

Tussen hem en zijn moeder gaat het nu gelukkig wel goed en ook zijn Bachelorette-avontuur gaat als een speer. De hunk is één van de laatste zes in de race voor het hart van Gaby Blaaser en had in de aflevering van gister wel een héél intiem momentje met De Bachelorette. Het gaat natuurlijk niet altijd even soepel als er zoveel mannen vechten om 1 vrouw en Jordy is ook wel eens flink jaloers geweest op de andere mannen. "Ik gooi die hele boot om dacht ik", geeft hij toe in dezelfde podcast. Daar zag hij namelijk één van de andere mannen kussen met Gaby. "Ik dacht is dit een grap ofzo?" Maar ja, zijn romantische date maakte alles goed.

De Bachelorette is elke woensdag te zien op Videoland!