Joey, De Bachelorette

Het is Joey van Herle gelukt om het hart van Bachelorette-Gaby te veroveren, maar de vraag blijft of de twee nu nog samen zijn. Fans van het programma vermoeden na het zien van een foto van niet... alleen Joey heeft daar duidelijk wat op te zeggen.

Article continues after the ad

Er zijn mensen die nog altijd niet kunnen accepteren dat Gaby voor Joey koos. En nee, we hebben het hier niet over de teleurgestelde Niek, maar over fans van het programma.

Spoilers

Op Instagram 'spoilert' iemand: "Een jongen en een meisje stapten uit en liepen voor mijn auto langs. Op dat moment zie ik dat het Joey is met een ander meisje!", schrijft de anonieme persoon bij een foto van Joey en een onbekende vrouw. "Op dat moment waren er pas 2 afleveringen geweest en dus vond ik het niet interessant, maar nu Joey die laatste roos heeft gekregen, krijg ik toch mijn vraagtekens."

Goede vrienden

Winnaar Joey mag natuurlijk niets zeggen over zijn huidige relatiestatus, maar kan het toch niet laten om er een reactie op te geven. "Heel zuur dat mensen dit doen, maar ik zal er even een uitleg op geven. De foto die hierna komt, is van mij en een hele goede vriendin van mij. Ik zou me hier eigenlijk niet voor hoeven te verantwoorden, maar helaas leven we in zo'n wereld dat mensen zo sneu zijn", maakt hij duidelijk via zijn Stories. "Dus niet meer dan goede vrienden!" 

Misverstand

Het is voor Joey te hopen dat het hierbij blijft, want Gaby heeft wel vaker mensen weggestuurd vanwege een misverstand. Komende woensdag moet blijken of de twee lovebirds nog altijd samen de liefde vieren.

De laatste aflevering van De Bachelorette zie je woensdag op Videoland.