Joey, De Bachelorette

Wat een aflevering kregen fans van De Bachelorette toch weer voorgeschoteld. Vorige week sprak 'winnaar' Joey nog vol enthousiasme over zijn bedavonturen met Gaby Blaaser, maar van al die romantiek is tijdens de reünie geen sprake. Althans niet tussen Joey en Gaby! Joey vertelt nu zelf hoe hij de breuk heeft ervaren. 

Article continues after the ad

Tijdens de reünie van De Bachelorette horen we vooral van Gaby waarom het niet gelukt is tussen de twee. Zo zou hij toch te jong zijn, wil hij nog even wachten met kinderen terwijl zij al denkt aan een gezin en vooral de afstand bleek het probleem in deze coronatijd. Toch blijkt Joey een net iets ander verhaal te hebben.

Tijd voor zichzelf

In de podcast van Kiki Düren vertelt de Limburger openhartig over de breuk. "Ik snap er eigenlijk zelf ook niets van. Op een gegeven moment kwamen we thuis en toen hebben we nog twee weken contact gehad, maar dat werd steeds minder", legt Joey uit. "Ik vond het zelf een beetje raar, maar zij had graag wat tijd voor zichzelf. Dat heb ik haar dan ook gegeven." Ze hebben elkaar na de opnames amper nog gezien. "Ik heb er nog gevraagd of ze wilde afspreken, maar dat is er dus elke keer niet van gekomen."

Smoesjes

Joey heeft het idee dat ze er met wat smoesjes vanaf probeerde te komen. "Ze zei elke keer dat ze geen tijd had" en dat leverde vooral veel frustratie bij hem op. "Ja, ik was zeker boos. Ik ben op een gegeven moment ook hard en duidelijk geweest van: 'luister, ik wil weten waar ik aan toe ben', maar dat kwam steeds maar niet. Ik vond het zelf ook helemaal raar." Beluister hierboven het hele interview met (de inmiddels vrijgezelle) Joey, die ook op Instagram nog even van zich afbijt. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ik heb met deze topper nog een deel 2 podcast opgenomen!🔥 Na alles wat er heeft gespeeld in en rondom de Bachelorette, deel ik graag met jullie wat er nou ECHT gebeurt is na de opnames. Ik vind dat jullie als kijker hier recht op hebben. Niet alleen wij, maar ook jullie zijn gewoon voor de gek gehouden!😵 Ik deel de waarheid niet omdat ik zielig wil doen, maar omdat ik heel slecht tegen dit soort praktijken kan, en ik sowieso niet over mij heen laat lopen! Door niemand niet! Ik wil wel voorop stellen dat ik de makers van dit programma en iedereen die heeft meegeholpen dit te realiseren geen blaam tref. Deze mensen hebben met de beelden die ze hadden een prachtig programma neergezet en daar kan ik alleen maar met lof over spreken! Kijk snel de video op het YouTube kanaal van @kikiduren (link in Bio). Hou mijn insta en media in de gaten. More juice coming✌ . Een ding is zeker! She fucked with the wrong dude😉 (letterlijk&figuurlijk) . STAY TUNED

Een bericht gedeeld door Joey 🌹De Bachelorette S1 🇳🇱🌹 (@joey.vanherle) op