Jethro, Bachelorette,

De Videoland-reeks De Bachelorette zat vol liefde, maar door het 'misverstand' ook het nodige drama. Gelukkig lijkt dat eerste nu de boventoon te voeren. Kandidaat Jethro eert verliezend finalist Niek met een prachtige boodschap op zijn Instagram. 

Article continues after the ad

"Je hebt dan niet de liefde van Gaby gewonnen, maar wel de groei die jij hebt gemaakt als persoon. Jouw vrienden bevestigden dit nog eens naar mij", schrijft Jethro bij een foto van de twee. "Echt diep respect, maatje! Je verdient de liefde die je nu krijgt."

Vriendschap voor het leven

Jethro en Niek moesten dan wel allebei zonder liefde naar huis (al vond Niek het maar één grote poppenkast), maar ze hielden er wel een vriendschap voor het leven aan over. Niek reageert namelijk geëmotioneerd op het bericht van Jethro. "Mooie woorden, vriend. Jij bewijst hier maar weer hoe groot je hart is. Eerlijkheid duurt het langst. Samen gaan we sky high." Is dat laatste nou nog een sneer naar Jordy en het grote misverstand dat alle kijkers in zijn greep hield? We zullen het vast nooit weten.


Reüniespecial

Aankomende woensdag krijgen we in een speciale reünieaflevering van De Bachelorette antwoord op de vragen die we nog hebben: zijn Joey en Gaby nog bij elkaar na hun hete begin, zijn er na de opnames nog spannende dingen gebeurd (zoals stiekeme vriendinnen) en hoe zit het tussen Jethro en Jordy? We gaan het allemaal horen! 

De laatste aflevering van De Bachelorette is komende woensdag te zien op Videoland.