Gaby Blaaser

Bachelorette- en Instagram-ster Gaby Blaaser is weer aan het daten! In een interview met Shownieuws praatte ze haar mond voorbij: ze vormt géén setje (meer) met Bas Schothorst.

In De Bachelorette streden verschillende mannen om de hand van Blaaser. Het begon allemaal leuk en gezellig, maar eindigde met een paar fikse ruzies en verwijten.

“Dat vind ik oprecht jammer. Ik heb nooit het gevoel gehad dat er hele gekke dingen zijn gebeurd; ik dacht ook wat gebeurt er? Ik weet heel goed met dat soort dingen om te gaan. Ik had liever gezegd: jongens, we hebben er samen iets moois van gemaakt en iets moois neergezet.”

Na de show werden er bittere verwijten heen en weer geslingerd tussen Gaby, Joey én Jordy. Nadat de relatie tussen Gaby en Joey al stukliep voor hij begonnen was, zei Gaby dat ze wel met Jordy wilde daten. Op dat moment werd ze echter ook gefotografeerd terwijl ze zat te wijnen met autocoureur Bas Schothorst.

Article continues after the ad
 
 

Gaby Blaaser was(?) De Bachelorette

Officieel waren de twee niet aan het daten (volgens Gaby), maar Jordy reageerde woest! Volgens de Bachelorette kenden de twee elkaar al lang, en besloten ze een wijntje te drinken na de finale van het programma. Inmiddels mag Gaby weer daten, zegt ze: “Maar niet met hem!”

Nadat ze beseft dat ze zich een beetje versproken heeft, raakt ze in lichte paniek en breekt Loiza Lamers lachend het interviewtje af: “We moeten door!” Erg mysterieus, net als de geruchten over innige contacten die ze met presentator Rick Brandsteder zou hebben gehad.

De Bachelorette was dit jaar een behoorlijke hit! Veel kijkers wilden tóch wel weten of de influencer aan de man zou raken. Daarnaast leerden ze Blaaser (die op Instagram lange tijd nogal fake leek) van een totaal nieuwe kant kennen.