De Bachelorette

Al weken verovert actrice en influencer Gaby Blaaser de harten van haar mannen én kijkers thuis door haar deelname aan Videoland-serie De Bachelorette. En door dat programma kwam ze tot een fijne ontdekking: ze kan erg goed daten!

Article continues after the ad

En dat hebben we al flink kunnen zien! Door dat gezoen en de soms best wel heftige dates, stelt Gaby haar potentiële droommannen flink op de proef. "Ik ben erachter gekomen dat ik heel goed kan daten. Ik dacht altijd dat ik daar slecht in was, maar dat was meer omdat ik er nog niet aan toe was", verklapt ze nu in een interview met Grazia.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Even een zonnige foto op deze dag, want ik ben jarig🥳 HAPPY BDAY TO ME🥳

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

De Bachelorette

De opnames vonden natuurlijk al even geleden plaats. Tijd om alvast terug te blikken! "Meedoen aan De Bachelorette was beter dan ik had gedacht en verwacht. Ik heb hele mooie dates gehad, emotionele dates, liefdevolle dates en heel erg gelachen en genoten", herinnert Gaby zich. "Ik wist zelf helemaal niks van tevoren. Dat is niks voor mij, want ik moet altijd alles weten. Maar op een gegeven moment dacht ik: ik ga er gewoon heen en ik laat alles los."

Liefde gevonden?

"Het is voor mijn persoonlijke groei heel goed geweest om mee te doen. Ik vond het spannend om mijn masker te laten vallen, omdat ik altijd zelf bepaal hoe ik word gezien. Dat is gelukt, heeft me echt een rijker mens gemaakt." Zoals je ziet praat Gaby superpositief over haar tv-avontuur. Betekent dit dat cupido raak schoot? "Ik geloof absoluut dat je op deze manier liefde kunt vinden, maar ik mag niks zeggen."

De Bachelorette is elke woensdag met een nieuwe aflevering te zien op Videoland!