the bachelor tony junior exit maxime

Vorige week stuurde Tony Junior kandidate Maxime naar huis. Een behoorlijke schok, voor de kijkers én de overgebleven dames! De Bachelor geeft vandaag tekst en uitleg.

Wat betekent een kus van Tony?

Vorige week nodigde Bachelor Tony Maxime uit voor een date bij hem thuis. Op die manier kon hij zonder afleiding wat meer tijd met haar doorbrengen. De eerste date smaakte namelijk (letterlijk…) naar meer! Ook deze tweede date leek in eerste instantie goed te verlopen… Daarom had niemand zien aankomen dat Maxime naar huis gestuurd zou worden – ook zij zelf niet! De overgebleven dames zitten vol vragen. Wat betekent een kus van Tony dan?

'Best wel ongemakkelijk'

Gelukkig is Tony in de nieuwste aflevering van The Bachelor niet te beroerd om zijn keuze toe te lichten: "Met Maxime heb ik een hele leuke eerste date gehad. Dat was heel gezellig, we hebben elkaar toen ook een kus gegeven. Alleen was ik nog nieuwsgierig: hoe gaat dit verder?” De tweede date viel echter tegen. Tony noemt de situatie “best wel ongemakkelijk”. Hij moest bijvoorbeeld veel moeite doen om het gesprek op gang te houden. "Toen hebben we elkaar weer een kus gegeven en dat was eigenlijk het moment dat ik dacht: nee. (…) En dan neem ik het besluit om iemand niet aan het lijntje te houden."

Article continues after the ad

We zijn heel benieuwd met wie Tony uiteindelijk eindigt! Wordt het publiekslieveling Julia of heeft Maxime later toch nog revanche genomen?

The Bachelor is iedere donderdag te zien op Videoland. 

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.