Maxime, De Bachelor

Na flink wat tongworstelen en een ogenschijnlijke gênante date met 'Bachelor' Tony Junior zit het avontuur er voor Maxime op. De realityster blikte eerder al terug op de hele ervaring, maar daar blijft het niet bij...

Article continues after the ad

In de podcast van Kiki Düren lijkt ze namelijk te hinten op nog een komende twist.

Contact via Instagram

Als je van de Bachelor (of Bachelorette) geen roos krijgt, moet je meteen je koffers pakken en vertrekken. Er zit dus ook achter de schermen geen gesprekje meer in over het 'waarom'. Maar dat hield Insta-fan Tony niet tegen. "Hij heeft me benaderd op DM via Instagram om zijn reden te vertellen. Hij wilde me dus al spreken nadat ik eruit was gegaan. Hij wilde die kans toch nog even nemen over het waarom."

Ongemakkelijke date

Voor Tony was die klik er tijdens de tweede date bij hem thuis niet meer. "Het was ongemakkelijk voor hem en hij voelde het inderdaad niet, dus tja: c'est la vie", blikt ze terug. "Hij zei: 'je was teveel aan het vissen'. Ik denk dat het achter de schermen wat miscommunicatie is. Toen de camera's stopte met draaien, bleven we ook zoenen. Dan denk je wel: ik zit wel oke." Dat laatste bleek alleen niet het geval.

Spijt van zijn keuze

De vraag is alleen: kreeg Tony net als Gaby Blaaser vorig jaar spijt van zijn keuze? Volgens Maxime zit daar een kern van waarheid in. "Hij had wel spijt, ja", zegt ze met een veelzeggend lachje.


Krijgen we weer een twist?

Of de romantiek echter nog van twee kanten komt, is de vraag. "Daar kan ik nu geen antwoord op geven. Ik denk dat dat een verhaaltje is voor de reünie", laat ze los. "Het is op dit moment niet relevant of ik hem nog een kans zou geven. Dat laat ik aan de verbeelding over. Wie weet wordt dat nog relevant." Maxime blijft hiermee enorm vaag, maar wie weet of we net als vorig jaar een 'Jordy'tje' krijgen... "Misschien wel, misschien niet. Het is maar net wat je Jordy vindt." 

Bekijk hier de volledige aflevering.

Elke donderdag zie je bij Videoland een nieuwe aflevering van De Bachelor.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.