Over anderhalve week verschijnt het laatste seizoen van Fuller House op Netflix. En de eerste trailer belooft nu al een tranentrekker van jewelste!

Afscheid

In januari maakte Netflix bekend dat het vijfde seizoen van Fuller House ook meteen het laatste zou zijn. Dat was niet alleen even slikken voor de fans, maar ook voor de cast. Gelukkig hebben we nog achttien gloednieuwe afleveringen van deze Netflix-serie in het verschiet. En in de eerste trailer voor de vijfde reeks blijkt het huis uit de titel ‘fuller’ dan ooit!

Article continues after the ad

 

Gastoptredens

Stephanie en Jimmy hebben namelijk een baby gekregen. Ondertussen overwegen D.J. en Steve in het huwelijksbootje te stappen. “Als er nog drie mensen bijkomen, moeten we ons officieel registreren als woongemeenschap”, merkt Ramona dan ook droogjes op. Gelukkig is er nog wel ruimte voor gastoptredens. Onder anderen oudgedienden Bob Saget, John Stamos en Dave Coulier zullen hun opwachting maken in dit slotseizoen. Grote afwezige is Lori Loughlin. De actrice die jarenlang de rol van tante Becky speelde heeft momenteel even wat anders aan haar hoofd

Fuller House: Seizoen 5 is vanaf 6 december te zien op Netflix!