Boer Jan uit Boer zoekt Vrouw seizoen 2012 en zijn vrouw Monika hebben een tweede kindje erbij: een zoontje genaamd Tobias!

Article continues after the ad

Apetrots

Boer Jan en zijn vrouw Monika zijn dolgelukkig en ook grote zus Liselore (3) is gek op haar broertje, schrijft KRO-NCRV. ‘Petje af voor alle vrouwen die een kind op de wereld hebben gezet. Dan hebben wij mannen het maar makkelijk’, vertelt Jan.

Toekomstige boer?

Over de vraag of ze denken dat Tobias later de boerderij zal overnemen zijn Jan en Monika het eens: het is geen verplichting. ‘Als hij het zou willen is dat heel leuk, maar als hij wat anders wil doen is het natuurlijk ook goed.’

'Boer zoekt Vrouw werkt!'

Monika heeft ook een advies voor vrouwen die twijfelen te schrijven naar de boeren van het nieuwe seizoen: ‘Gewoon doen!’ Jan: ‘Hier gaat het uiteindelijk om, dat je je grote liefde vindt en eventueel een gezin kan stichten. Boer zoekt Vrouw werkt!’

Nieuw seizoen: Boer Zoekt Vrouw Internationaal

Yvon Jaspers presenteert momenteel het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw Internationaal, maar daar is onlangs wat ophef over ontstaan. Eén van de boeren blijkt namelijk helemaal geen boer te zijn, maar een expat. Hoe dit verder gaat? We houden je op de hoogte!