Riverdale-ster KJ Apa wordt vader

De Riverdale-sterren zijn euh… lekker bezig! Na de zwangerschap van actrice Vanessa Morgan verwachten nu ook KJ Apa en zijn vriendin Clara Berry hun eerste kindje.

De acteur wisselt de rol van Archie even in voor de rol van vader. Het stel maakte de komst van een kleine spruit via Instagram bekend. KJ Apa postte een wazige en ietwat verwarrende foto op zijn Instagram, maar de beelden op de pagina van model Clara zijn overduidelijk: de twee worden binnenkort ouders.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clara Berry (@clara.berry)

Zwangerschapsfoto’s

Wanneer Clara is uitgerekend weten we nog niet, maar haar bolle babybuik vertelt ons dat het niet heel lang meer zal duren. Haar zwangerschap liet ze in ieder geval al vastleggen in een mooie fotoreeks door Hart Denton, die Chic speelde in Riverdale. Zo komt alles toch weer bij elkaar.

Article continues after the ad

Riverdale

Het populaire tienerdrama Riverdale doet het nog steeds enorm goed. Het vijfde seizoen staat sinds begin 2021 op Netflix. Daarin maakten Archie en de gang een grote time-jump van zeven jaar na hun afstuderen op de middelbare school. En ze gaan nog wel even door. The CW maakte namelijk bekend dat er sowieso een zesde seizoen aankomt!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.