Fotograaf
KRO-NCRV
Boer Zoekt Vrouw Wim en Marit

De beschuit met muisjes mag weer op tafel bij Boer zoekt Vrouw. Boer Wim en zijn vriendin Marit zijn de trotse ouders van dochter Lot. Cute!

Het stel vertelt in een filmpje op de BzV-website dat ze tijdens hun deelname al snel de wens hadden om een gezinnetje te starten. Maar klein beginnen zeggen ze altijd, dus eerst kregen de twee puppy Bowie die inmiddels flink is gegroeid. “Hij heeft vanaf moment één ons hart veroverd.” Door de kleine gezinsuitbreiding waren ze klaar voor de volgende stap.

90ste BzV-baby

En toen werd ‘Lotje’ geboren. “Alles gaat heel goed met ons en we zijn super dankbaar voor alles wat het Boer zoekt Vrouw-avontuur ons heeft gebracht,” vertellen de twee. Lot is inmiddels vijf maanden oud en als we ons niet vergissen mag ze zichzelf de 90ste BzV-baby noemen.

Article continues after the ad

Steffi en Roel

Wim en Marit leerden elkaar in het seizoen van 2018 kennen. Ze waren meteen hoteldebotel verliefd op elkaar. Het stel is niet het enige succesverhaal uit dat jaar. Ook boerin Steffi en haar vriend Roel kregen begin dit jaar een baby’tje. Zouden we deze vier kersverse ouders ook terugzien in de Boer zoekt Vrouw baby-special

De Boer zoekt Vrouw: 90 Spruiten Special is zondag 11 april om 20:25 uur te zien op NPO1.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: