Jason Momoa

We lieten jullie eerder al massaal ‘aww’-geluiden maken met onze MCU-trip down memory lane. Vandaag kijken we naar de ‘concurrent’. Hoe zagen de DC-acteurs er vroeger uit?

Joaquin Phoenix – Joker

Yung Joaquin had al nét zo’n indringende blik als zijn huidige verschijning. Kijk maar eens naar dit shot hieronder. Daar zie je de 15-jarige Joaquin in een van zijn eerste films, de comedy Parenthood.

Zo rond dezelfde tijd speelde Joaquin ook mee in de serie Superboy. Nee, niet als de jonge Superman himself. Alhoewel, in een dagdroom van zijn personage Billy Hercules zien we ‘m toch heel even in het Superboy-kostuum. Hij fantaseert hoe het is om superkrachten te hebben en doet dat vooral om indruk te maken op een meisje.

 

Margot Robbie – Harley Quinn

Het lijkt wel of de tijd heeft stilgestaan in het gezicht van Margot Robbie! Hieronder zien we haar namelijk in haar aller-allereerste rol op 18-jarige leeftijd. En ze is werkelijk geen spat veranderd. Het gaat hier trouwens om een gastrolletje in de serie City Homicide (2008).

Margot zelf ging op haar Insta-pagina nóg verder terug in de tijd met deze superschattige throwback. Aww…

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Big bro ❤️ #tbt

Een bericht dat is gedeeld door @ margotrobbie op

 

Gal Gadot – Wonder Woman

OMG, wat een dotje! Aanschouw: Gal Gadot als schattig kindje. Het is de ‘jongste’ foto die we van haar konden vinden.

Voor Gals allereerste rol gaan we way back naar 1999. Ze was toen een 14-jarige tiener en mocht als figurant een dansje doen in de serie Shemesh. Het is allemaal super-obscuur maar één iemand, die een soort Gal Gadot-fansite runt, vond de beelden. Je kunt ze hier bekijken. Gal is overigens de dame in het wit met hoed op.

Henry Cavill – Superman

Voordat hij in het strakke Superman-spandex kroop, legde Henry ‘kaaklijn’ Cavill een lange acteerweg af. Die begon officieel in 2001 met het maffia-drama Laguna. Fun fact: Henry, toen zo rond de 17 of 18 jaar oud, scoorde gewoon een hoofdrol bij zijn debuut!

Wie echt een jonge Henry wil zien, moet even het filmpje hieronder bekijken. Daar zie je zelfs kinderfoto’s voorbij vliegen. Tip: zet wel effe je geluid uit.


Jason Momoa – Aquaman

We hoeven je waarschijnlijk niet te vertellen waar we Jason Momoa voor het eerst zagen. Echte fans weten dan natuurlijk meteen dat we het over Baywatch hebben! Jason speelde vanaf zijn 20e tot zijn 22e mee in de zwoele strandserie.

Van de Aquaman-zeehunk zijn trouwens maar twee echte kinderfoto’s beschikbaar. Die stoere kiekjes zie je hieronder.


Ezra Miller – Flash

Oef, Ezra’s eerste rolletje is een beetje pijnlijk voor je oogballen. Hij speelde een gastrolletje als pestkop – inclusief evil lachje – in een bizarre serie over een pratende aliencake die bevriend raakt met een 13-jarige jongen. Iedereen moet ergens beginnen, zullen we maar zeggen...

Een paar jaar later scoorde de in opspraak geraakte Ezra zo’n rol die half Hollywood heeft gehad. Hij speelde kort mee in een aflevering van Law and Order: SVU.

 

Amy Adams – Lois Lane

Wow! Amy Adams is in al die jaren nauwelijks veranderd. Ze bezit gouden genen waar we stiekem stikjaloers op zijn. Kijk maar eens naar deze beelden uit 2002 en je ziet meteen wat we bedoelen.

Ook in haar allereerste rol (Drop Dead Gorgeous, 1999) shinet Amy als een malle.

 

Ray Fisher – Cyborg

Cyborg-acteur Ray Fisher kan opgelucht ademhalen: voor zover wij weten heeft niemand beschamende kinderfoto’s gelekt. De jonge Ray is onvindbaar. En dan komen er van die heerlijke slechte grappen zoals deze.

 

Ben Affleck – (ex-)Batman

Was het een bewuste keuze van regisseur Zack Snyder om de jonge Bruce Wayne HETZELFDE kapsel te geven als de jonge Ben Affleck? Dat zouden we graag denken als we deze flashback-beelden zien!

Tegenwoordig is Ben naast acteur natuurlijk véél meer, zoals begenadigd producer en regisseur. Ook vroeger was hij al een alleskunner. Van zijn tiende tot veertiende presenteerde hij een informatief kinderprogramma!

 

Zachary Levi – Shazam!

Zachary Levi speelt een van DC’s nieuwste filmhelden, Shazam. Net als veel van zijn supercollega’s had ook hij er al een hele carrière opzitten voordat ‘ie zo’n befaamde superheldenrol scoorde. En een van die eerste rollen was in de cult-sitcom Curb Your Enthousiasm van Larry David.

Hoe Zachary er als kind uitzag? Dat hebben we helaas niet kunnen vinden. We weten wel dat 'ie opgroeide met katten. Héél. Veel. Katten.

 

Jared Leto – Joker

Oké, Jared Leto speelt in de toekomst waarschijnlijk geen rol meer in een DC-film, maar we nemen ‘m vanwege zijn versie van Joker toch even mee. Twitteraars zijn vooral onder de indruk van zijn vroegere modellen-look!

En ook voor Jared is zo’n ‘door de jaren heen’-filmpje gemaakt. Inclusief baby-beelden! Tijdens het filmpje kwamen we erachter dat Jared ‘al’ 48 jaar is. Dat zou je ‘m niet geven!

Article continues after the ad