Aquaman-acteur Jason Momoa is ook in het echt een superlieve actiebaas, zo blijk nu nog maar een keer. Hij regelde allerlei toffe Aquaman-goodies voor Danny Sheehan, een 7-jarig jongetje dat strijdt tegen kanker.

Article continues after the ad

Danny ging een tijdje terug viral nadat hij heel enthousiast een Aquaman-cadeautje opende. Sindsdien staat het jochie, dat lijdt aan een agressieve vorm van hersenkanker, in de spotlights.


Jason Momoa

Danny's kracht en doorzettingsvermogen vallen op en de media-aandacht heeft ervoor gezorgd dat ook Aquaman-vertolker Jason Momoa de beelden onder ogen kreeg. Hij belde Danny direct op en beloofde hem dat ze ooit samen met dolfijnen gaan zwemmen. Ook nodigde hij 'm uit om volgend jaar naar Londen te komen tijdens de Aquaman 2-opnames.

 

Giftpack

Jason beloofde ook bij Danny terug te komen met een Aquaman-trident en... hij heeft woord gehouden! Het jongetje kreeg een replica van de superhelden-drietand, een Funko Pop-pakket en andere goodies van zijn favoriete superheld. Aww... Benieuwd hoe het nu met Danny is? Deze FB-pagina houdt zijn ziekteverloop bij.

 

Aquaman 2

Wat weten we tot nu toe eigenlijk over het vervolg op Aquaman? Nou, al best wel veel! Als Danny volgend jaar in staat is om richting Engeland af te reizen, zou het zomaar kunnen dat 'ie ook Mera-actrice Amber Heard kan ontmoeten. Zij is ondanks alle Johnny Depp-ophef naar alle waarschijnlijkheid gewoon weer van de partij. Ook is dit vervolg een tikkie enger dan zijn voorganger

De eerstvolgende DC-film die we kunnen kijken is trouwens Wonder Woman 1984. Die draait vanaf 16 december in de bios en de eerste reacties zijn ontzettend goed.