Soms schuurt, piept en kraakt een celebrity-interview zó erg, dat interviewer en ster het opgeven en alle remmen losgooien. We nemen je mee langs de meest ongemakkelijke en hilarische sterren-interviews.

Article continues after the ad

Joaquin Phoenix

De nieuwe joker was in 2009 te gast bij David Letterman. Het was extreem ongemakkelijk. Phoenix - bijna onherkenbaar door een mega-baard - gaf korte antwoorden en oogde nogal nerveus. 'Joaquin, I'm sorry you couldn't be here tonight', grapte Letterman. Later gaf Phoenix toe dat hij een act opvoerde voor zijn comedy-mockumentary I'm Still Here.

Harrison Ford en Ryan Gosling

Ford en Gosling hadden in dit interview met This Morning-presentatrice Alison Hammond grote lol. Maar om wat eigenlijk? De goudeerlijke, ongemakkelijke stijl van Hammond zorgde ervoor dat de twee in de lach schoten. Hilarische tv!

Robert Downey Jr.

Iron Man-baas Robert Downey Jr. kreeg het in dit interview met Channel 4-presentator Krishnan Guru-Murthy Spaans benauwd. De interviewer bleef maar doorvragen over Downey's duistere drank- en drugsverleden - totdat Downey gewoon wegliep! 

Jeff Goldblum

Acteerlegende Jeff Goldblum en talkshowhost Conan O'Brien zijn een hilarische combinatie. De twee hebben een bepaalde chemie en dat levert gouden beelden op. Vaak ontsporen de interviews nogal en gaan ze eigenlijk nooit over de film die Golblum komt promoten. 

Nicolas Cage

Dit is de moeder aller ontspoorde interviews. Acteergod en cultheld Nicolas Cage strooit in talkshow Wogan met geld, maakt een doorgesnoven indruk en trekt zijn shirtje uit. Kijk en huiver! 

Jimmy Fallon en Nicole Kidman

Nicole Kidman vertelt in de Tonight Show van Jimmy Fallon over een awkward date die ze vroeger hadden. Nicole was vrij serieus en de jonge Jimmy wist duidelijk niet dat ze een oogje op hem had.

    

Bill Murray en Matt Damon

Graham Norton had al een keer een dronken Mark Wahlberg op zijn schoot maar Matt Damon, Bill Murray en Hugh Bonneville konden er ook wat van. De drie lagen door de champagne steeds in de slappe lach en er kwam niets van het interview terecht! 

Charlie Sheen

We konden allemaal 'meegenieten' van de meltdown van Charlie Sheen. In dit legendarische interview zegt hij allerlei wereldvreemde dingen maar "I'm bi-winning. I win here, I win there, now what?" spant de kroon. 

Jesse Eisenberg

Dit interview scoort door het plafond op onze ongemakkelijkheids-meter. Jesse Eisenberg is ronduit gemeen en hard tegen interviewster Romina Puga, die Eisenberg zichtbaar ook niet mag. Pijnlijk!

    

Tom Cruise

We sluiten af met een klassieker: Tom Cruise gedraagt zich als een blije baby in dit 'interview' met Oprah Winfrey. Hij springt zelfs op haar bank! Waarom? Geen idee! Het fragment is opgenomen met een aardappel, maar na al die jaren nog steeds het kijken waard.