Henry Cavill in The Witcher Seizoen 2 op Netflix

Na de onvermijdelijke coronastop, zijn de opnames van The Witcher: Seizoen 2 sinds kort weer hervat. Om dat te vieren, geeft Henry Cavill alvast een voorproefje van zijn gloednieuwe harnas!

Monsters en demonen

In het tweede seizoen van The Witcher moet Geralt of Rivia prinses Cirilla beschermen tegen monsters, demonen en andere al dan niet bovennatuurlijke dreigingen. Maar het grootste gevaar kan wel eens in de jonge vorstin zelf schuilen… Hoe het ook zij, een Witcher is nergens zonder zijn harnas. Dat beseft Geralt zich blijkbaar ook, want op deze foto’s is te zien dat de titelheld op alles is voorbereid!

Jason Momoa

Hoofdrolspeler Henry Cavill deelde de foto’s vandaag op zijn Instagram-pagina. We kunnen ons trouwens prima voorstellen dat de parttime Sherlock Holmes-acteur een beetje goed voor de dag wil komen. Hij krijgt in The Witcher: Seizoen 2 mogelijk concurrentie van halfgod Jason Momoa. Mochten dat toch wat al te veel intimiderende mannentorso’s zijn, kun je altijd nog uithuilen bij onze ranglijst van de indrukwekkendste decolletés uit The Witcher!

Article continues after the ad

The Witcher: Seizoen 2 zal in de loop van volgend jaar te zien zijn bij Netflix!