Angela Schijf en Victor Reinier in Flikken Maastricht

Altijd al willen schitteren in een aflevering van Flikken Maastricht? Dan is dit je kans!

Vorige maand werd bekend dat Flikken Maastricht is verlengd met niet minder dan drie seizoenen. De opnames voor Seizoen 16 vinden binnenkort plaats. Eén probleempje: er zijn niet genoeg figuranten. Op de site van AVROTROS verscheen onlangs dan ook deze figurantenoproep. Geïnteresseerden moeten tussen september 2021 en februari 2022 beschikbaar zijn. De opnames vinden uiteraard plaats in de stad waaraan de serie zijn naam dankt.


Eva en Floris

Rijk word je er niet van: de AVROTROS geeft aan dat figuranten geen vergoeding zullen krijgen. Maar goed, een dagje meekijken op de set van de Flikken Maastricht is ook wat waard natuurlijk. Daarnaast krijg je de kans om Eva van Dongen (Angela Schijf) en Floris Wolfs (Victor Reinier) live in actie te zien.

Article continues after the ad

Flikken Rotterdam

De rest van Nederland zal nog even geduld moeten hebben. Gezien de draaiperiode, kan het namelijk nog even duren voordat Flikken Maastricht: Seizoen 16 te zien is. Gelukkig kunnen we in de tussentijd terecht bij Flikken Rotterdam. Het vijfde seizoen van deze politieserie gaat aanstaande vrijdag om 20.40 uur van start op NPO 1.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.