Angela Schijf en Victor Reinier van Flikken Maastricht

Over enkele weken gaat het nieuwe seizoen van Flikken Maastricht in première. Om dat te vieren, zette AVROTROS de eerste trailer van deze populaire politieserie online!

Groen licht

Ondanks dat Flikken Maastricht al bijna vijftien jaar op de buis is, heeft deze politieserie nog niets aan populariteit ingeboet. Sterker nog, vorig seizoen keken er gemiddeld anderhalf miljoen fans naar de avonturen van Floris Wolfs (Victor Reinier) en Eva van Dongen (Angela Schijf). En dus duurde het niet lang voordat het nieuwe seizoen van Flikken Maastricht groen licht kreeg. En afgaande op de eerste trailer zijn de titelhelden het nog niet verleerd!


Bende vrouwenhandelaren

Over het verhaal van Flikken Maastricht: Seizoen 15 is nog weinig bekend, maar vast staat wel dat rechercheur Wolfs zijn hachelijke situatie in de finale van het veertiende seizoen gelukkig kan navertellen. En het lijkt erop dat Eva ook geluk heeft; de laatste keer dat we haar zagen werd zij ontvoerd door een bende meedogenloze vrouwenhandelaren!

Article continues after the ad

Releasedatum Flikken Maastricht

Gelukkig hoeven we niet al te lang meer wachten voordat Floris en Eva weer met getrokken pistolen de hoofdstad van Limburg (on)veilig maken. Angela Schijf verklapte namelijk eerder al de releasedatum van Flikken Maastricht: Seizoen 15. Vanaf vrijdag 8 januari gaat de nieuwe reeks van deze spannende politieserie van start!