Rik van de Westelaken in WIDM Wie is de Mol? 2021

Waanzinnig goed nieuws voor de fans van Wie is de Mol?: ook in tijden van corona zal het populaire spelprogramma gewoon doorgang kunnen vinden!

Releasedatum

Het jubileumseizoen van Wie is de Mol? is momenteel in volle gang. Maar de fans kunnen nu al uitkijken naar de volgende reeks! Vandaag maakte de AVROTROS namelijk de startdatum van het 21e seizoen van WIDM bekend. En voor de verandering hoeven we de datum niet te ontcijferen aan de hand van mysterieuze raadsels en hoofdpijnverwekkende hints: op Instagram valt gewoon te lezen dat Wie is de Mol?: Seizoen 21 op 2 januari van start gaat!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een belangrijke boodschap van Rik. 02-01-2021. #wieisdemol #widm21

Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) op


Rik van de Westelaken

In het voorproefje van WIDM: Seizoen 21 is te zien hoe Rik van de Westelaken de kandidaten toespreekt. “De komende periode zullen jullie fysiek en mentaal uitgedaagd worden. Jullie zullen kennis moeten vergaren over de tegenstander in jullie midden. Daarvoor moeten jullie elkaar beter leren kennen. Wie is te vertrouwen en wie niet?”, waarschuwt Rik de deelnemers.

Article continues after the ad

Wie doen er mee aan WIDM 2021?

Op veel respons van de kandidaten hoeft Rik niet te rekenen, want de makers houden natuurlijk nog even geheim wie er zullen meedoen aan het nieuwe seizoen. Ook weten we nog niet wáár Wie is de Mol? 2021 zich zal afspelen. Maar als daar meer over bekend wordt, laten we het je natuurlijk zo snel mogelijk weten!