Beste Zangers komt met Songfestival special

Douze points! Na een goed scorende musical special van Beste Zangers komt AVROTROS nu met een aflevering die volledig in het teken staat van het Eurovisie Songfestival.

Jan Smit lijkt geen genoeg te krijgen van het liedjesfestijn. Hij mag de Nederlandse editie van het Songfestival in Rotterdam presenteren en nu maakt hij daar ook nog een heuse special over in Beste Zangers. Onder leiding van presentator Jan Smit kijken en luisteren verschillende artiesten naar elkaars optredens. Ibiza ging nu natuurlijk niet, dus... dit keer bezongen de BN'ers elkaar vanuit een boerderij in Limburg.

Oude en nieuwe gezichten

Sommige zangers in deze special heb je misschien al vaker voorbij zien komen in het programma. Onder anderen operazangers Tania Kross, rapper Glen Faria en zanger Rolf Sanchez schitteren opnieuw in Beste Zangers. Maar er zijn ook een paar nieuwe gezichten! Buddy Vedder, die in 2019 commentaar gaf bij het Junior Songfestival, en musicalster Romy Monteiro doen voor het eerst mee.

Article continues after the ad

Songfestival

De zangers gaan verschillende hits zingen door de decennia van het Songfestival heen. Net als eerdere seizoen steken de zangers ieder nummer in hun eigen jasje. Hopelijk doen ze het beter dan Nederlandse Songfestival-inzending Jeangu. Zijn nummer zakt steeds verder bij de bookmakers

Beste Zangers Songfestival 2021 is op 8 mei 21:25 uur te zien op NPO1.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify.