All You Need is Love

Een stel juffen zette in All You Need Is Love een paar stagiaires te kijk, met een enorm ongemakkelijke date. Helaas kun je als stagiaire niet te veel klagen, maar AYNIL verandere éventjes in First Dates!

Als stagiaire sta je meestal helemaal onderaan de pikorde, en daar maakten een stel juffen dankbaar gebruik van! Romy en Lars lopen beiden stage op een basisschool, en de juffen dachten dat de twee stagiairs elkaar wel leuk vonden. Dat... zeiden ze tenminste tegen Robert...

Article continues after the ad

Zo gezegd, zo gedaan! Als de liefde in de lucht hangt, dan komt Robert ten Brink hem maar al te graag aanwakkeren.

Maar dan!

Romy en Lars zitten nog maar nét in de All You Need Is Love-caravan, of de duistere waarheid komt naar boven… De juffen proberen Lars en Romy al een half jaar te koppelen! Robert, je bent erin getuind.

Voor de vorm willen Lars en Romy wel even op date: gezellig een high-tea in de kleuterklas (terwijl ze van binnen een beetje doodgaan). Uit hun lichaamshouding blijkt dat ze de hele vertoning vooral… heel erg gênant vinden. Eet smakelijk!

Romy en Lars zijn niet de enigen die met kromme tenen zitten. Op Twitter wordt enorm met de stagiaires meegeleefd.

All You Need Is Love is terug!

Terug in de studio zitten de juffen smakelijk te lachen, terwijl de arme stagiaires als boer(inn)en met kiespijn zitten te lachen. “Het is dus eigenlijk mislukt!”, zegt Robert teleurgesteld, maar de kans is groot dat er helemaal geen kans van slagen was!

Met dit soort inzendingen moet Robert oppassen dat All You Need Is Love niet de nieuwe Married at First Sight wordt!