Wendy van Dijk in Wie Het Laatst Lacht

Het klonk op papier nog zo leuk: Wendy van Dijk die in Wie Het Laatst Lacht weer typetjes zou gaan spelen om mensen voor de gek te houden. Als we twitterend Nederland mogen geloven, was de lachband echter de enige die in een deuk lag.

Article continues after the ad

Wendy en haar gloednieuwe typetjes maakten een nogal belabberde indruk als we deze kijkers mogen geloven. Die zijn niet te spreken over de geloofwaardigheid, originaliteit én de grappen van het programma.


Reacties Wie Het Laatst Lacht

"Oude grappen recycled, halfbakken typetjes. Is Wendy van Dijk het spoor kwijt?", vraagt ene Peter zich af. En hij is niet alleen. Oh, zeker niet. De keiharde oordelen vliegen je om de oren wanneer je twitter openslaat. "Weer zo'n waardeloos programma", klinkt het. En die vermommingen van Wendy? Totáál niet geloofwaardig, zo merken kijkers op.


Kandidaten

Oké, slechte grappen en niet zulke sterke vermommingen? Dan zouden de kandidaten de show nog kunnen redden! Ook dat gebeurde volgens deze kwade kijkers niet. Wendy richt zich namelijk voornamelijk op 'onschuldige' mensen die ze met een verborgen camera voor de gek houdt. "Het voelt onverdiend en komt vooral over als pesten en sarren."


Niet zo zeiken

Met zóveel negativiteit zou je haast denken dat er geen enkele positieve feedback kwam op Wendy en haar Wie Het Laatst Lacht. En dat is eigenlijk ook zo. Het is één stinkend moeras van negativiteit. Uiteindelijk konden we - na héél lang ploeteren - toch een aantal kijkers vinden die wél genoten. Ze bestaan!


Wie Het Laatst Lacht is elke vrijdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Terugkijken kan hier!