B&B Vol Liefde

Vandaag startte het nieuwe programma B&B Vol Liefde van Art Rooijakkers. Eigenar(ess)en van bed & breakfasts zoeken een leuke partner en gaan op date. De eerste aflevering begon al lekker: we zagen het ongemak van Boer Zoekt Vrouw én Ik Vertrek in één show!

Bert (59 jaar) woont leek in het Franse Saint-Seine, waar hij een bed and breakfast runt. Romana had zich ingeschreven als date voor Bert, maar het enthousiasme verdween als bij toverslag!

Romana was nauwelijks de drempel over of Bert kondigde aan dat hij “wel zo formule 1 ging kijken.”

Article continues after the ad

Kijkers hadden meteen door dat hier iets bijzonders ging gebeuren.

B&B Vol Liefde is pijnlijk!

Toen Bert Romana liet zien waar ze kon slapen vroeg ze of dat haar kamer was, zoals een normaal mens dat doet. "Nee, het is mijn kamer maar jij mag hem gebruiken", zei Bert. Romana begon al een beetje te voelen dat dit logeerpartijtje heel veel kracht zou vergen.

Tijdens het eten kon Bert weer wat punten scoren, maar het perentaartje dat hij maakte was nogal flets. "Ik proef niet dat er suiker inzit", klaagde Romana.

 

's Avonds bracht Romana eindelijk haar koffer naar haar (Berts?) slaapkamer. Tot haar verbazing stond er helemaal geen kast in het vertrek. WTF, Bert!? Romana kan toch niet uit haar koffer leven als een wild beest?

Bert legde uit dat hij zelf ook bijna nooit een kast gebruikt, dus zijn gasten kunnen ook best zonder. 

B&B Vol Liefde

Hoe het verder gaat met Bert en Romana zien we morgen, rond 20:30 uur op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.