Caroline Tensen, Eén tegen 50, presentatrice

Caroline Tensen ziet er vanavond tijdens de uitzending van Eén tegen 50 iets anders uit dan normaal. Nee, haar fillers zijn niet mislukt en ze zit ook niet ordinair te knipogen, maar de presentatrice heeft wel flink wat tanden door haar lip gehad.

Article continues after the ad

"Ik heb hier gestaan met gebroken armen, een gebroken been en twee geopereerde schouders... Deze hadden we nog niet gehad", legt de presentatrice alvast uit in een kort fragment. "Ik ben met mijn e-bike heel hard gevallen op mijn gezicht."

Extra make-up

En dat het geen pijnloze val is geweest, is direct duidelijk. Ze heeft een wat dikke lip en ook haar hand is er niet ongeschonden vanaf gekomen. Uitrusten op de bank is er daarentegen niet bij, want de opnames van Eén tegen 50 stonden gewoon gepland en die kan Caroline natuurlijk niet missen. Gelukkig kon ze rekenen op haar steun en toeverlaat Leco van Zadelhoff die de grootste littekens heeft weggewerkt. "Leco heeft zich helemaal uitgeleefd", aldus Caroline. "Neemt niet weg dat ik er onwijs veel zin in heb om dit gewoon te doen. Ik hoop dat u er aan went!" 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#CarolineTensen is een held! Keihard onderuit en ze staat er vanavond gewoon voor Eén Tegen 50💪 (20:00 uur #RTL4).

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) op


Wij wensen Caroline heel veel beterschap! Eén tegen 50 is vanavond om 20:00 uur te zien op RTL 4.