Barry Atsma, neergestoken set

Dikke pech voor Barry Atsma vandaag! De acteur uit o.a. Klem kreeg tijdens de filmopnames van Du sollst nicht lügen per ongeluk een mes in zijn been én dat was niet helemaal de bedoeling.

Article continues after the ad

Barry deelt de bloederige beelden van zijn verwondingen op Instagram. "Tijdens de eerste take van een gewelddadige scène stak mijn zeer gewaardeerde en lieve collega mij per ongeluk echt in mijn been", schrijft hij erbij.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Manchmal wird die Schauspielerei einfach etwas zu real😱🩸. Während einer gewalttätigen Szene sticht mich mein (sehr lieber) Kollege versehentlich real ins Bein (hello Adrenalin😁💥). Glücklicherweise (wegen der Corona-Maßnahmen) war eine Krankenschwester am Set und die Wunde konnte während einer köstlichen Tasse Kaffee geklebt werden 🤕😅🎥.———————— Sometimes acting just gets a bit too real😱🩸. During take 1 of a violent scene, my (very dear and sweet) colleague accidentally stabs me in the leg for real (hello adrenaline😁💥). Fortunately (because of the Corona measures) a nurse was on set and the wound could be taken care of during a delicious cup of coffee 🤕😅🎥#justanotherdayattheoffice #whenactinggetsreal #dusollstnichtlügen @sat.1

Een bericht gedeeld door Barry Atsma (@barry_atsma) op


Hulpverleners

Gelukkig voor Barry, die we ook kennen uit The Split, waren er vanwege het coronavirus genoeg hulpverleners aanwezig die direct te hulp schoten. "Gelukkig was er vanwege de coronamaatregelen een dokter op de set en kon de wond verzorgd worden tijdens een heerlijk kopje koffie", sluit hij af. Inmiddels gaat het weer wat beter met de acteur en zijn de opnames kort na het ongeval weer hervat! 

Reacties 

Zijn volgers kunnen het niet laten om hem nog even een hart onder de riem te steken (in plaats van een mes in zijn been). "Stay safe out there Barry", reageert een camera-assistente. Een andere volger hoopt vooral dat de scène toch is gelukt: "Oeps, hopelijk stond die take er wel goed op en was het al het gedoe waard." Tja, het is voor Barry inderdaad niet te hopen dat het nog een keer over moet.