Emily in Paris, Netflix

Met zijn Frans-Amerikaanse invloeden en heerlijk luchtige verhaallijnen bezorgde Emily in Paris ons vorig jaar een dikke glimlach op onze smoeltjes. Een tweede seizoen kon logischerwijs niet uitblijven, maar daar moeten we toch nog even geduld op hebben! 

Article continues after the ad

Fans die stiekem de hoop hadden dat ze dit voorjaar al konden genieten van de nieuwe afleveringen moeten we toch helaas teleurstellen! Ashley Park, beter bekend als Mindy Chen uit de reeks, schemerde namelijk al door dat er nog niets op papier staat. 

Geen script

"We gaan het tweede seizoen sowieso in 2021 opnemen", verklapte de actrice eerder. Maar meer dan dat is er nog niet duidelijk. "Ik weet niks van het verhaal. Ze hebben het nog niet geschreven." Voor haar is dat echter niets nieuws. "Voor het eerste seizoen hebben ze volgens mij pas twee of drie scripts geschreven toen wij werden gecast. Dus op dit moment is voor zover ik weet nog niets geschreven, maar ik weet zeker dat Darren Star ideeën heeft."

Ideeën tijdens het filmen

Volgens Ashley is deze manier van werken juist heel prettig, omdat ze zo tijdens het maken van de reeks nog originele twists kunnen toevoegen of de kritiek van alle Franse inwoners mee kunnen nemen. "Al mijn zangdingetjes zijn pas in het script geschreven toen we elkaar allemaal ontmoetten en toen we aan het filmen waren." Dat zou dus zomaar in het tweede seizoen ook kunnen gebeuren.

Releasedatum

De vraag is alleen: wanneer starten de opnames? Dat weten we helaas nog niets over. Op basis van het tempo van Netflix Originals hopen we natuurlijk dat er in oktober 2021 al nieuwe afleveringen te zien zijn, maar het zou door het coronavirus ook zomaar nog een paar maandjes langer kunnen duren. We wachten het af!