Dit voorjaar werd bekend dat Art Rooijakkers overstapte van AVROTROS naar RTL. Bij zijn nieuwe werkgever gaat hij onder meer de comedyshow Holland-België presenteren!

Article continues after the ad

Vooroordelen

In de komische spelshow Holland-België gaan twee teams los op alle vooroordelen en verschillen die er zijn tussen de Hollanders en de Belgen. Art Rooijakkers zal het programma presenteren, samen met de Vlaamse acteur Jonas van Gaal. De ludieke quiz, die te zien is bij RTL en VTM, werd in 2016 mede gepresenteerd door Wendy van Dijk. Welke bekende Vlamingen en Nederlanders meedoen is helaas nog niet bekend.

Reisprogramma

Art Rooijakkers stapte in het voorjaar over van AVROTROS naar RTL. Naar eigen zeggen was de presentator na zeven seizoenen Wie is de mol? toe aan een nieuw hoofdstuk. Art krijgt het druk bij zijn nieuwe werkgever: Nederland - België is niet het enige programma dat hij voor RTL gaat presenteren. Volgens RTL Boulevard krijgt Art nog drie andere programma's op zijn bordje, waaronder een reisprogramma en een interviewprogramma. We weten nog niet wanneer deze programma’s te zien zullen zijn.