Art Rooijakkers

Toen Peter van der Vorst programmadirecteur werd bij RTL kwamen een aantal programma’s zonder presentator te zitten. Een van deze programma’s was natuurlijk Van Der Vorst Ziet Sterren… RTL heeft gelukkig vandaag een opvolger gevonden in Art Rooijakkers!

Article continues after the ad

Van Der Vorst Ziet Sterren met Art Rooijakkers

Art Rooijakkers is dus de nieuwe presentator van Van Der Vorst Ziet Sterren. Rooijakkers laat RTL Boulevard weten dat Peter van der Vorst hem persoonlijk benaderd heeft om de presentatie van het RTL-programma over te nemen. In Van Der Vorst Ziet Sterren bezocht Van der Vorst verschillende BN’ers thuis. Daarmee gaf hij de kijker een kijkje in het leven van de desbetreffende gast. Rooijakkers geeft aan dat hij eveneens BN’ers zal opzoeken. Hij mag de presentatie echter wel op zijn eigen manier invullen!

Presentatoren Verslaafd! en Married at First Sight  

Je kunt Art Rooijakkers natuurlijk kennen als presentator van Wie is de Mol? én de veelbesproken rel omtrent Expeditie Robinson… Zijn meest recente klus is Zomer met Art. Helaas voor Rooijakkers bleek dat programma niet zo best bekeken te worden. Dat Van der Vorst best wel een zwak voor zijn opvolger heeft, bleek toen al! De RTL-baas riep ons namelijk op Zomer met Art wat tijd te geven. Toch gaan niet al zijn oude programma’s naar Rooijakkers, zo zal Verslaafd! gepresenteerd worden door Ewout Genemans en tekende Carlo Boszhard voor Married at First Sight. Wanneer we het nieuwe seizoen van Ziet Sterren met Rooijakkers op tv mogen verwachten en hoe het programma precies gaat heten, is nog onbekend.