Art Rooijakkers, Jan Dulles

Art Rooijakkers heeft blijkbaar het vertrouwen van heel wat BN'ers weten te winnen. De presentator mag namelijk na het openhartige gesprek met Geraldine en het babybezoek bij Danny Vera ook langs bij Jan Dulles en zijn vriendin voor zijn show Rooijakkers over de vloer.

Article continues after the ad

Het Volendamse stel zal dan voor het eerst op tv praten over het enorme verlies van hun dochtertje Donna.

Intieme en integere portretten

Dit belooft niet alleen voor de kijkers een heftige opname te worden, want ook Art gaat dit duidelijk niet in de koude kleren zitten. Hij noemt het bezoek vandaag al 'bijzonder en aangrijpend'. "Een intiem en integer portret, dat is steeds mijn streven als ik bij mensen op bezoek ga", maakt hij duidelijk. "Dat geldt ook voor mijn treffen met Ernst Daniel Smid. Ik bezoek hem in zijn woon- en geboorteplaats Enschede, waar hij omringd door familie en vrienden zo goed en kwaad als het gaat, leeft met de ziekte Parkinson." 

Comeback op het podium

Dit bericht komt toevallig een dag na Jan Dulles' comeback op het podium. Hij stond namelijk gisteren samen met zijn collega's van de 3JS weer op het podium om het prachtige nummer Je vecht nooit alleen te zingen. En dat liet de kijkers van het Concert van Hoop duidelijk niet onberoerd achter. Op Twitter regende het daarom complimenten die gingen van "Kippenvel" tot "Tranentrekker".

Beluister hieronder het nummer terug! 

Rooijakkers over de vloer is iedere woensdagavond om 21.30 uur te zien op RTL4. Wanneer Jan Dulles voorbijkomt, is nog niet bekend. Eerst gaat Art nog langs Mocro Maffia-acteur Bilal Wahib en Stefano Keizers

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: