Vandaag verscheen op YouTube een interview met Art Rooijakkers. Daarin gaf hij een voorproefje van wat we kunnen verwachten in het volgende seizoen van Wie Is De Mol?.

Article continues after the ad

Wilde Westen

In het interview noemt Art Rooijakkers het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol ‘misschien wel het meest mysterieuze seizoen ooit'. Dat heeft voor een groot deel te maken met de locatie waar het programma is opgenomen: de uitgestrekte Amerikaanse staat Oregon. Waar de vorige seizoenen vaak in tropische oorden werden opgenomen, had deze plek volgens de presentator nog het meeste weg van het Wilde Westen. De kandidaten waanden zich soms dan ook op de set van een grote Hollywood-film.

Kritiek

Ook reageert Rooijakkers op de kritiek dat niet alle kandidaten niet bekend genoeg zouden zijn bij het grote publiek. Maar de Wie Is De Mol?-presentator is heel tevreden met zijn ploeg. Volgens hem waren alle kandidaten zeer gedreven om te winnen en werd het spel op het scherpst van de snede gespeeld: “Het was geen gezellige groepsvakantie.” Onder meer radio-dj Jeroen Kijk in de Vegte, schrijfster Roos Schlikker en SBS-presentator Jochem van Gelder nemen deel aan Wie Is De Mol 2017.

Het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol is vanaf 7 januari te zien bij AVROTROS.