Fans van DC-series als Arrow, Supergirl en The Flash kunnen volgende week hun hart ophalen: dan gaat het langverwachte crossover-event Crisis on Earth-X van start!

Article continues after the ad

Bruiloft

In Crisis on Earth-X stappen Barry en Iris in het huwelijksbootje. Maar wat een prachtige dag met hun superheldenvrienden moest worden, verandert in een nachtmerrie wanneer er ongenode gasten op de bruiloft verschijnen: nazi’s afkomstig uit de alternatieve realiteit Earth-X! Bruiloftsgasten Arrow, The Flash, Supergirl en The Legends of Tomorrow zullen de krachten moeten bundelen om de aarde te redden van dit bovennatuurlijke kwaad. Bekijk hieronder alvast de kick-ass trailer!

Spectaculair

Crisis on Earth-X belooft een spectaculaire cross-over te worden vol actie en avontuur. Daarbij is het stripelement lekker vet aangezet: let bijvoorbeeld maar eens op de Earth X-versies van Arrow en Supergirl! De verhaallijn zal verdeeld worden over vier series: in Amerika gaat de cross-over op maandag 27 november van start met Arrow en Supergirl. Op dinsdag is de finale te zien bij The Flash en DC’s Legends of Tomorrow. Het is helaas nog onduidelijk of Crisis on Earth-X in zijn geheel te zien zal zijn bij Netflix.