Arnie heeft bevestigd dat hij in de nieuwe Terminator-film gaat spelen. En dat is nog niet alles!

Article continues after the ad

Terminator 6

“It is back,” zei de acteur in gesprek met Screen Daily tijdens het Film Festival in Cannes. De film zal worden geproduceerd door James Cameron (Avatar, Titanic). “Het gaat de goede kant op. Hij [Cameron] heeft goede ideeën over hoe de reeks kan worden voorgezet. Ik speel in de film.”

In 2015 was Schwarzenegger voor het laatst te zien in Terminator Genisys naast Jason Clarke, Emilia Clarke, Jai Courtney en J.K. Simmons.

Conan

Ook hintte de acteur op een mogelijke reboot van Conan the Barbarian, de actiefilm uit 1982, waarin hij speelde voordat hij doorbrak als grote en dure Hollywoodster. Zijn rol als Conan was een belangrijke stap in zijn acteercarrière. De film kreeg drie jaar later een vervolg, Conan the Destroyer, en in 1985 verscheen de spin-off Red Sonja. In 2011 kwam er een reboot uit met Jason Momoa (Game of Thrones) in de hoofdrol.

Triplets

Daarnaast gaat de film Triplets binnenkort in productie, de sequel van de komedie Twins uit 1986. “Het script is binnen een maand klaar,” zei Schwarzenegger en bevestigt dat hij naast Danny DeVito en Eddie Murphy te zien zal zijn. 

De originele film met Schwarzenegger en DeVito ging over tweelingbroers die niet van elkaars bestaan af weten. Wanneer ze elkaar ontmoeten zijn ze totaal verschillend, zowel fysiek als qua persoonlijkheden. Samen besluiten ze op zoek te gaan naar de waarheid achter hun verleden.