Komende zomer keert het actiespektakel Terminator 2: Judgment Day terug in de bioscopen… in 3D! Deze kick-ass trailer laat zien waarom dit een van de grootste filmevents van het jaar wordt!

Article continues after the ad

Mijlpaal

Terminator 2: Judgment Day ging de boeken in als een van de beste actiefilms ooit gemaakt. Dat is vooral te danken aan de baanbrekende speciale effecten, een bijzondere combinatie van duizelingwekkende ‘practical effects’ en revolutionaire CGI. Zelfs 25 jaar later zien de effecten er nog steeds griezelig overtuigend uit. Tel daarbij de geweldige stunts, een formidabele schurk (Robert Patrick als de T-1000) en natuurlijk een onvergetelijke Arnold Schwarzenegger in de titelrol, en je begrijpt waarom Terminator 2 nog steeds een mijlpaal is in de geschiedenis van de actie- en sciencefictionfilms.

4K

Om die mijlpaal te vieren, verschijnt het meesterwerk van James Cameron (Aliens, Avatar) deze zomer in een nieuwe versie. Niet alleen zal deze versie in 3D te zien zijn, de film is ook nog eens helemaal opgepoetst van 35mm naar 4K-kwaliteit. Zelfs als je Terminator 2 al honderd keer gezien hebt, mag je deze speciale editie dus voor geen goud missen!

Terminator 2: Judgment Day draait vanaf 24 augustus in de Nederlandse bioscopen.