Army of the Dead van Zack Snyder op Netflix

Horrorfans kijken reikhalzend uit naar Army of the Dead. Sinds dit weekend heeft deze zombiefilm van Zack Snyder dan eindelijk een releasedatum!

Viva Las Vegas!

Begin 2019 werd bekend dat regisseur Zack Snyder een horrorfilm voor Netflix ging maken, getiteld Army of the Dead. Hierin wordt Las Vegas getroffen door een zombie-uitbraak. Het gokparadijs wordt al snel hermetisch afgesloten door het leger, maar een stel onverschrokken huurlingen sluipt Vegas in om de ultieme casinokraak uit te voeren. Een kruising tussen Night of the Living Dead en Ocean’s Eleven, dus!


Teaser

Gisteren maakte Zack Snyder op Twitter de releasedatum van Army of the Dead bekend. Volgens de regisseur zal deze ‘zombie-heistfilm’ op 21 mei in première gaan bij Netflix. Daarbij belooft hij meteen dat we komende donderdag al kunnen genieten van de eerste teaser voor deze horrorfilm. Wij tellen de dagen af: Snyder tekende niet alleen voor geweldige stripverfilmingen als Watchmen en 300, maar ook voor de verrassend geslaagde remake van Dawn of the Dead, een van de beste zombiefilms aller tijden!

Article continues after the ad

 


Cast

Ook met de cast van Army of the Dead zit het wel goed. Zo moeten onder meer Dave Bautista (Guardians of the Galaxy), Hiroyuki Sanada (Avengers: Endgame) en stand-up comedian Tig Notaro oppassen dat zij niet aan flarden worden gereten door de ondode gokverslaafden. Tot die tijd kunnen de fans van de regisseur natuurlijk ook nog uitkijken naar de langverwachte Snyder Cut van Justice League!