Armie Hammer

De Hollywood-carrière van Armie Hammer zit een beetje in een vrije val na controverse rondom vermeende kannibalisme-berichten. Nu moet de Call Me By Your Name-acteur zien te dealen met een flinke klap: WME, een van de grootste agentschappen van Amerika, heeft 'm laten vallen.

Article continues after the ad

Dat onthult The Hollywood Reporter. En dat is niet het enige. "Sources tell THR that his personal publicist has also stepped away."

Armie Hammer en de 'privéberichten'

WME is een van de allergrootste agencies en deed jarenlang de vertegenwoordiging van Armie. De aanleiding voor het laten vallen van de acteur? Er doken de afgelopen tijd Instagram privé berichten op van Armie en een vrouw, waarin gesprekken over seksuele voorkeuren, verkrachting en zelfs kannibalisme voorkwamen. Zelf ontkent hij dat die berichten van hem zijn. Inmiddels zijn ook meerdere vrouwen naar buiten gekomen met hun verhalen over Armie.

Freefall

Zijn nabije carrière begint nu steeds meer te verkruimelen. De, volgens Armie, "bullshitverhalen" over zijn vermeende kannibalisme-drang zorgde ervoor dat hij zelf uit de aankomende actiecomedy Shotgun Wedding stapte. Ook zou hij uit de nieuwe serie The Offer, over het maken van The Godfather, zijn gezet. Hij zou Al Ruddy spelen, de producent van de klassieke Oscarwinnaar.