Armie Hammer

Armie Hammer is niet langer de tegenspeler van Jennifer Lopez in de actie-komediefilm Shotgun Wedding. De acteur is uit het project gestapt na ‘valse aanvallen’ op hem.

In de afgelopen dagen was er veel rondom Armie te doen. Er doken Instagram privé berichten op van de Call Me By Your Name-acteur en een vrouw, waarin gesprekken over seksuele voorkeuren, verkrachting en zelfs kannibalisme voorkwamen. Hammer ontkent dat deze social mediaberichten van hem zijn.

‘Bullshitverhalen’

“Ik ga niet reageren op deze bullshitverhalen, maar gezien deze valse en bedrieglijke aanvallen op me, kan ik nu niet mijn kinderen achterlaten om vier maanden een film op te nemen in de Dominicaanse Republiek”, zegt de acteur in een verklaring aan onder meer Variety. Filmstudio Lionsgate staat achter zijn beslissing, aldus Armie Hammer. 

Article continues after the ad

Gescheiden met kinderen

Armie was tien jaar getrouwd met actrice en ondernemer Elizabeth Chambers. Vorig jaar juli kondigden de twee aan dat ze uit elkaar gingen. Het koppel heeft twee kinderen: dochtertje Harper (6) en zoontje Ford (3).

Andere filmprojecten

Je kan de Amerikaanse acteur kennen van rollen in The Man from U.N.C.L.E., Hotel Mumbai en Netflix-film Rebecca. Dit jaar ga je hem onder andere zien in de dramafilm Crisis, naast Gary Oldman en Evangeline Lilly. Armie Hammer kondigde niet aan of hij nog meer filmprojecten laat vallen door de ophef.