Call Me By Your Name-acteur Armie Hammer

Armie Hammer heeft zich laten opnemen in een verslavingskliniek in Orlando, Florida. Daar wil de acteur werken aan zijn problemen met alcohol, drugs en seks.

Volgens Vanity Fair hebben zijn ex-vrouw Elizabeth Chambers en hun twee kinderen hem afgezet op het vliegveld. Omstanders lieten weten dat het een emotioneel afscheid was. Het is nog onduidelijk hoelang hij in de kliniek zit, maar de Call Me By Your Name-ster zou ‘zo lang als nodig is’ blijven.

Voogdij krijgen

Een bron laat weten dat mensen altijd dachten dat Armie een leven vol privileges had en daardoor geen problemen zou meemaken. “Maar dat is niet zo. In luxe opgroeien betekent niet dat je geen struggles hebt. Hij is vastberaden om nu hard aan zijn gezondheid te werken, zodat hij ook voogdij over zijn kinderen krijgt.

Article continues after the ad

Kannibalisme beschuldigingen

Er was de laatste tijd veel rondom Armie te doen. Meerdere vrouwen beschuldigden hem van seksueel misbruik en zelfs kannibalisme. Daardoor zit zijn carrière een beetje in een vrije val. Hij stapte uit verschillende projecten, ook al noemt hij de beschuldigingen “bullshitverhalen”. De anonieme bron is in ieder geval opgelucht dat hij naar de kliniek gaat. “Het feit dat hij zijn fouten erkent en die goed wil maken, is een stap in de goede richting.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.