Als je dacht dat Arjen Lubach niet twee keer in één jaar tijd wereldwijd viraal zou gaan, zit je er lelijk naast. De trailer voor de Game of Thrones spin-off Westeros blijkt een promo voor het programma Zondag met Lubach!

Article continues after the ad

Trump

Arjen Lubach en zijn team hadden begin dit jaar een enorme YouTube-hit met ‘Even voorstellen aan Trump’. In deze video kreeg de kersverse Amerikaanse president een spoedcursus Nederland. In aanloop naar het volgende seizoen bedachten de makers een nieuwe stunt: Westeros, een gelikte trailer die de magische fantasywereld van Game of Thrones naar de moderne tijd verplaatst.

In de schaduwen

De trailer werd in nog geen week tijd bijna twee miljoen keer bekeken. Daarnaast schreven alle grote sites over deze prachtige video. Ondertussen hulden de makers zich in de schaduwen… tot vandaag! Vanmiddag maakte Arjen Lubach bekend dat de trailer voor Westeros een promo is voor het komende seizoen van Zondag met Lubach. Als het volgende seizoen net zo grappig en spraakmakend is als deze video, zitten wij de komende zondagen aan de buis gekluisterd!

Het nieuwe seizoen van Zondag met Lubach is vanaf 10 september te zien op NPO 3!