Arjen Lubach in Zondag met Lubach

Tijdens het laatste seizoen van Zondag met Lubach wilde Arjen nog één keer het internet voor zich winnen met een parodieliedje op Empire State of Mind. Maar uiteindelijk stal Denk-lijsttrekker Farid Azarkan de spotlight.

Arjen Lubach was afgelopen zondag helemaal klaar met politici die de interviews bij Nieuwsuur afzegden. Geert Wilders en Farid Azarkan kwamen niet opdagen. De Denk-politicus kon vanwege ‘oververmoeidheid’ niet aanwezig zijn bij het kritische programma. Maar volgens Arjen durfde hij het gewoon niet aan en daarom maakte hij een parodie-liedje: “Ga niet naar Nieuwsuur.”

‘Farid fakking Azarkan’

Twee dagen later kwam Farid Azarkan met een rap als reactie op de parodie van Arjen. “Hey Lubach, hier ben ik dan. Farid fakking Azarkan. Tuurlijk was ik niet echt bang. Ik was een beetje ziekjes man.” De lijsttrekker had naar eigen zeggen gewoon ‘Geen tijd voor Nieuwsuur’. Inmiddels heeft Arjen Lubach gereageerd op de rap van Farid. “Eerlijk, ik had dit eigenlijk van Wilders verwacht. Maar dit is ook nice.

Article continues after the ad

‘Dit is fantastisch’

Ook Twitteraars vonden de comeback van Farid ijzersterk. “Dit is écht fantastisch!” “Niet mijn partij maar wat een ongelooflijk leuke en sportieve reactie!”

Zondag Met Lubach is iedere zondag om 21:15 uur te zien op NPO3.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: