Fotograaf
David Cenzer/VPRO
Zondag met Lubach

We namen eerder dit jaar afscheid van Zondag met Lubach met een 'extra' Verkiezingen-seizoen op NPO 3, maar de tv-tijd die we nu zonder de satirische blik van Arjen Lubach moeten doorkomen, wordt volgend jaar ruimschoots ingehaald! Hij krijgt een bijna-dagelijkse show op NPO 1.

Article continues after the ad

Dat onthult Arjen aan het ANP nadat 'ie eerder deze week al flink zat te teasen op Insta. De viral-held van Nederland mag er nog niet al te veel over onthullen. "Op dit moment kan ik niet veel meer zeggen dan dat ik samen met mijn vaste team in 2022 een nieuw, bijna dagelijks programma ga maken."

Lubach in 2022

Het nog onbekende VPRO-programma is op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag te zien op NPO 1, zo zien we in onderstaande afbeelding. "De eerste vier seizoenen ga ik vullen met herhalingen van Andere Tijden, maar verder kan ik nog niks loslaten", grapt de presentator, verwijzend naar het stopzetten van het geschiedenisprogramma, waar veel ophef over ontstond. 


Hoe zit het met Op1?

Gaat Arjen De Vooravond en M van hun talkshowtroon stoten? Nee, dat niet. "Dit staat los van De Vooravond en M. Het tijdstip van het nieuwe programma van Lubach wordt later bekendgemaakt", zo legt een NPO-woordvoerder uit. De grote vraag is nu of het dan misschien wel invloed gaat hebben op die andere grote 'daily' van de NPO: Op1. Daar komen we later pas achter. "We hopen binnenkort meer bekend te maken", besluit de woordvoerder.
 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.