Arie Boomsma, Robert Kranenborg en een aantal horecatijgers in spe, met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Dat is Kitchen Impossible.

Article continues after the ad

Acht kandidaten

De nieuwe serie start eind november op Net5 en is een zeer interessant project. De acht kandidaten hebben namelijk allemaal hun eigen beperking, maar deze weerhoudt hen er niet van het in de horeca te gaan maken. Een van hen heeft bijvoorbeeld het Syndroom van Down, een ander lijdt aan Gilles de la Tourette en weer een andere deelnemer is doof.

Horeca

Allen hebben echter dezelfde droom: een carrière in de horeca. Welke twee tv-gezichten kunnen deze groep beter op weg helpen dan de invoelende presentator Arie Boomsma (OverWinnaars, Uit De Kast) en sterrenchef Robert Kranenborg (Topchef, Over De Kook)? Arie en Robert doen er alles aan om de kandidaten van Kitchen Impossible hun droombaan te laten krijgen.

30 november

Kitchen Impossible wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Philadelphia Zorg en MEE. Eerstgenoemde is een instelling die mensen met verstandelijke beperkingen begeleiding biedt voor een zo zelfstandig mogelijk leven. MEE wil mensen met een beperking de kans geven om hun talenten en dromen vorm te geven op de werkvloer. Je ziet Kitchen Impossible vanaf 30 november elke woensdag om 21.30 op Net 5.