Arie en Romy Boomsma

Presentator en fitnessgoeroe Arie Boomsma en zijn vrouw Romy zijn voor de derde keer ouders geworden. Afgelopen woensdag mochten ze baby'tje Juniper Ruby Boomsma verwelkomen!

Article continues after the ad

Het pasgeboren meisje met de bijzondere naam is in de slaapkamer geboren, schrijft Arie vandaag op Instagram. "Onze dochter is geboren. Woensdag, in onze eigen slaapkamer. Prachtig was het. Juniper Ruby Boomsma. Iedereen gezond. Iedereen blij."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Onze dochter is geboren. Woensdag, in onze eigen slaapkamer. Prachtig was het. Juniper Ruby Boomsma. Iedereen gezond. Iedereen blij.

Een bericht gedeeld door Arie Boomsma (@arieboomsmainstagram) op


Arie en Romy

Hun kinderen Bobby en Mozes kregen er dus een zusje bij! Arie en Romy krijgen talloze felicitaties, ook van BN'ers. Bridget Maasland, Patty Brard, Ellen Hoog, Simon Keizer en zo kunnen we nog wel even doorgaan; allen sturen ze de nodige hartjes onder Arie's lieve insta-post. Ook Romy zelf liet vandaag van zich horen. "Juniper Ruby Boomsma is geboren op 3 juni om 19.35 na een prachtige thuisbevalling. Wij genieten volop."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Juniper Ruby Boomsma is geboren op 3 juni om 19.35 na een prachtige thuisbevalling. Wij genieten volop.♥️

Een bericht gedeeld door Romy Boomsma 🌿 (@romyboomsma) op

 

Sportscholen

Sportschoolhouder Arie kwam recent ook nog volop in het nieuws, al had dat toen niet zo'n fijne lading als nu. Hij haalde flink uit in de richting van Mark Rutte. Arie vond het namelijk absoluut niet kunnen dat sportscholen pas op 1 september open mochten. Inmiddels leven we weer in een iets andere tijd en mogen de gyms als het goed is op 1 juli allemaal weer hun deuren opengooien.